De succesfactoren

Lezing ‘De succesfactoren’

Tijdens de lezing ‘De succesfactoren’ krijg je inzicht in het gedrag van kinderen in deze tijd. Een veranderende tijd, dus veranderende kinderen. Of niet?

“Op een laagdrempelige manier vertelt Saskia Heemskerk over de basisprincipes bij het opvoeden, die we wel eens vergeten of waar we even niet bij stil staan. Met een vleugje humor noemt ze herkenbare voorbeelden, waardoor je het idee krijgt: hé, ik ben niet de enige die hiermee te maken heeft bij het opvoeden.”

Verschillende basisprincipes bij het opvoeden komen tijdens de lezing aan de orde. Dit zijn de succesfactoren. Eén succesfactor kan ik je alvast verklappen. Dat ben jij! Jij bent succesfactor nr. 1! Voor jouw kind heb jij jouw eigen succesfactor. Jouw kind herkent dingen in jou die het zelf ook heeft. Dat maakt jou speciaal. Er zijn nóg meer succesfactoren. Tijdens de lezing vertel ik je daar graag meer over. Positiviteit, bemoediging, consequentie en congruentie, humor en diverse voorbeelden komen aan de orde tijdens de lezing ‘Opvoeden anno nu’.

Kinderen van deze tijd, kinderen anno nu… Herken jij bij jouw kind één of meer van de volgende eigenschappen? Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, sterk sociaal gericht, een sterk rechtvaardigheidsgevoel, gevoelig, rustig van uiterlijk – maar druk in hoofd, druk in hoofd en druk in gedrag. Het zijn eigenschappen die horen bij het kind van deze tijd. Tijdens de lezing vertel ik je graag meer over deze eigenschappen.

“Saskia geeft je het gevoel dat je het goed doet als ouder, maar daarbij krijg je praktische tips hoe het anders kan. Ook geeft ze inzicht in het kind anno nu.
Al met al een verhelderend verhaal, waarna je weer even anders naar je kind en naar jezelf kunt kijken!”

Geïnteresseerd in de lezing?
Wees welkom en stuur me een mail of bel me op 06-24223400.