Referenties

“Saskia vertelt op een laagdrempelige manier.  Na haar lezing hebben we de tips direct in de praktijk kunnen brengen.”

“De workshop gaf ons het gevoel even in de huid te kruipen van een kind. Dit geeft een ander beeld en kan verandering teweeg brengen in de benadering.”

“Het was een waardevolle trainingsdag! Het bespreken van de casussen gaf veel eye-openers en de handleiding die Saskia op maat heeft geschreven bevat concrete handvaten voor de praktijk zoals uitleg, gesprekstechnieken, omgaan met… en aanpak.”

“Saskia coacht op een praktische en doortastende manier. Ze is down-to-earth, maar weet je te raken. Mooi!”

‘Ik heb als moeder mijn focus nu duidelijk voor ogen! Dankjewel voor je toegankelijke manier van coachen!”

“Door haar manier van vragen stellen, werd me duidelijk waar mijn verbeterpunten liggen. Ik heb nu helder voor ogen welke factoren van invloed zijn op het gedrag van mijn zoon; wat je er zelf aan kunt doen en waar verbeterpunten liggen, bv. binnen het onderwijs van het kind.”

“Ik heb slechts 1 coachsessie nodig gehad om tot de kern van het probleem van mijn kind te komen. Een tweede sessie zorgde ervoor dat ik de puntjes op de i kreeg. Wat fijn om zo snel inzicht te krijgen. Ik heb nu een blij kind! Daardoor ben ik natuurlijk ook blij! Dankjewel!”

“Jouw betrokkenheid en integriteit maken dat ik me welkom voel in jouw praktijk. Je vraagt door waardoor de kern al snel naar boven komt. Ik ben blij dat ik me door jou heb laten coachen!”

“Ik kon zelf kiezen welke manier van coachen ik het beste bij me vond passen. Vragend coachen of de meer actievere manier d.m.v. oefeningen. Ik koos voor het laatste. Deze oefeningen gaven mij inzicht in mijn manier van opvoeden. Ik was altijd wel tevreden over mezelf als moeder, maar door die inzichten kan ik mijn kinderen nu op zo’n andere, meer positievere manier benaderen! Ik voel me goed na die paar sessies!”